Tervetuloa Kronikan kolmanteen ruokailtaan (ja juhlimaan toisen päätoimittajan syntymäpäivää!) Mannerheim-saliin torstaina 22.10.2009 klo 17.00.
Tällä kertaa valmistamme myöhäiskeskiajan suomalaisten talonpoikien keittiöissä syntyneitä herkkuja. Ruokalista on valloittavan konstailematon, lupaamme tosin pöytään muutakin kuin suolakalaa, vedellä jatkettua piimää ja velliä. Hintaa ruokaillalla on kohtuulliset 5e/hlö, sisältäen myös ruokajuomat.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tuuli.tammenkoski@helsinki.fi / sanna.supponen@helsinki.fi
Tervetuloa!
Tällä kertaa valmistamme myöhäiskeskiajan suomalaisten talonpoikien keittiöissä syntyneitä herkkuja. Ruokalista on valloittavan konstailematon, lupaamme tosin pöytään muutakin kuin suolakalaa, vedellä jatkettua piimää ja velliä. Hintaa ruokaillalla on kohtuulliset 5e/hlö, sisältäen myös ruokajuomat.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tuuli.tammenkoski@helsinki.fi / sanna.supponen@helsinki.fi
Tervetuloa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti